Mobiele Slipbaan

Wilt u op uw eigen locatie een sliptraining volgen of heeft u een evenement, dealerdag of verkeersveiligheiddag, dan kunnen wij voor u een mobiele slipmat inzetten, inclusief een of meer instructeurs om de deelnemers te trainen.

Promotie & Spektakel

Het promoten van winterbanden op locatie, is het populairste en een veel voorkomend spektakel waarbij de mobiele slipbanen worden ingezet. Consumenten kunnen zo zelf ervaren wat de meerwaarde is van winterbanden. Op deze manier verdient u als leverancier onze inzet ruimschoots terug. Daarnaast kunt u dit spektakel uitbreiden met slipdemonstraties. Deze spectaculaire demonstraties werken prima als publiekstrekker en zijn voor u bezoekers onvergetelijk.

Waar is de mobiele slipbaan in te zetten?                                                                                   WP_20130525_005

  • Evenementen
  • Manifestaties
  • Bedrijven
  • Verkeersveiligheiddagen
  • Als onderdeel van een rijvaardigheidstraining
  • Overheden
  • Dealerdagen

Of het ook bij u mogelijk is, is afhankelijk van de beschikbare ruimte, obstakels en soort wegdek. Het IVVN levert alleen onder de voorwaarde dat de mobiele slipbaan op een veilige en verantwoorde wijze is te gebruiken.

Locatie eisen

Voor de juiste plaatsing van de mobiele slipbaan is een harde ondergrond vereist zoals  asfalt, klinkers of beton.  De locatie dient schoon te zijn en vrij van zand. De benodigde ruimte is afhankelijk van de lengte van de baan.

  • Bij een Mobiele baanlengte van 20 x 6 meter bedraagt dit ± 50-15 meter.
  • Bij een Mobiele baanlengte van 30 x 6 meter bedraagt dit ± 60-15 meter
  • Bij een Mobiele baanlengte van 40 x 6 meter bedraagt dit ± 70-15 meter

Indien nodig komt een adviseur van het IVVN vooraf aan de uitvoeringsdatum de locatie beoordelen om een perfecte uitvoering te kunnen garanderen.

Het IVVN vindt het zeer belangrijk dat de mobiele slipbaan op de meest veilige wijze voor de deelnemers wordt ingezet. Daarom werken wij om veiligheidsredenen uitsluitend met gecertificeerde instructeurs.

Verder is de baan voorzien van een sproei installatie die is voorzien 100 meter slang voor te toevoer van het water. Er dient een normale waterkraan binnen een afstand van 100 meter aanwezig te zijn.

Voertuigen

Opdrachtgever levert een of twee voertuigen om demonstratie te kunnen verzorgen aan de deelnemers en te trainen met de deelnemers . Indien gewenst kan het IVVN auto’s voor u huren.

Vanaf: € 950,– excl. 21% BTW, inclusief instructeur, vervoer, op- en afbouw. Deze prijs geldt voor gebruik buiten en met personenauto’s. Voor het gebruik van een Mobiele baan voor vrachtauto’s, prijs op aanvraag.

Combinatiemogelijkheden

Indien gewenst kunt u uw evenement of bedrijfstraining optimaliseren door de mobiele slipbaan te
combineren met de kantel- ongevalsimulator.

Combi foto mobiele baan