Overige trainingen

Naast een groot aantal rijvaardigheidstrainingen en slipcursussen voor de meest gangbare voertuigen, biedt het IVVN nog een aantal interessante trainingen en mogelijkheden.

Wilt u een leuke en leerzame dag organiseren voor uw personeel en/of relaties? Bekijk dan de onderstaande voorbeelden om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Interesse?
Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op om samen de diverse mogelijkheden door te spreken.

Kantel- ongevalsimulator

Het volgen van een kantel- ongevalsimulator training, kan van levensbelang zijn. Wat moet u doen als u onverhoopt met uw auto over de kop bent geslagen? Hoe kunt u zichzelf en uw passagiers bevrijden? Breekt er misschien brand uit? Wat moet u doen als u te water raakt?

Lees meer

Mobiele Slipbaan

Wilt u op uw eigen locatie een sliptraining volgen of heeft u een evenement, dealerdag of verkeersveiligheiddag, dan kunnen wij voor u een mobiele slipmat inzetten, inclusief een of meer instructeurs om de deelnemers te trainen. Promotie & Spektakel Het promoten van […]

Lees meer

Bedrijfsuitjes, evenementen en bedrijfspresentaties

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje voor uw personeel of zakenrelaties? Dan bent u bij het IVVN aan het goede adres. Wij leveren maatwerk waarbij de trainingen leuk en leerzaam zijn met heel veel combinatiemogelijkheden.

Lees meer

Circuittrainingen – Een speciale belevenis en succes verzekerd

Natuurlijk is het ook mogelijk bij het IVVN een circuittraining te volgen. Heel leuk om te doen in combinatie met een antislipcursus. Voorwaarde is wel dat de groep uit minimaal 15 personen bestaat. Bijvoorbeeld na een dagje [...]

Lees meer