Privacybeleid

Wie zijn we

Ons website-adres is: https://www.ivvn.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties
Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media
Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies
Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites
Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Hoe lang we jouw data bewaren
Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data
Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen
Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Gebruik van uw IP-adres
Een IP-adres is een numerieke code die uw computer identificeert op een netwerk of internet. IVVN heeft geen inzage in uw IP adres. Wel wordt het gebruikt door Google Analytics om te zien uit welke regio de meeste aanvragen komen of het vaakst de website wordt bekeken. Het IP-adres wordt hierbij niet getoond.

Verwerking van examens
Meer specifiek, om uw examen aan te kunnen vragen bij het CCV, moeten wij de volgende informatie verzamelen:

  • Contact e-mailadres
  • Contact telefoonnummer
  • Naam
  • Adres
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • BSN nummer (CCV)

Informatie over u en uw apparaat
DCOI slaat geen technische informatie op over de computer waarmee u inlogt, noch andere aanmeldgegevens. Deze gegevens kunnen wel worden verwerkt door Google Analytics om bezoekersstromen om kaart te kunnen brengen. Wat we wel registreren:

  • Het tijdstip waarop u het formulier heeft ingevuld en aan ons verstuurd.
  • De informatie die u op het formulier heeft ingevuld.

Delen van uw informatie
We kunnen uw persoonsgegevens delen met de volgende categorieën derden:

  • andere entiteiten die deel uitmaken van het IVVN, zoals Driving Company, DCOI en Experience Tours Lisbon.
  • andere derden alleen om de bruikbaarheid van onze diensten en producten te garanderen (zoals ons planningssysteem) en binnen de doeleinden van de oorspronkelijke verwerking.

Uw persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming, tenzij dit noodzakelijk is om de service te verlenen of uitvoering te geven aan de overeenkomst. Verder is het IVVN wettelijk verplicht om samen te werken met wetshandhavingsinstanties indien naar deze informatie wordt gevraagd. Vanzelfsprekend zullen we deze informatie alleen delen binnen het kader van onze wettelijke plicht tot openbaarmaking of als gevolg van een rechtelijke uitspraak.

Gegevensintegriteit en beveiliging
Onze servers en de systemen die we gebruiken voor de planning en de administratieve verwerking worden beschermd door beveiligingstechnologie die volledig up-to-date is met de huidige technologische standaards.

We nemen de gegevensbescherming binnen ons bedrijf zeer serieus. Onze interne medewerkers en gecontracteerde servicebedrijven hebben een geheimhoudingsplicht en voldoen aan de geldende wettelijke voorschriften voor gegevensbescherming. Desalniettemin, zijn we niet in staat om garanties te bieden tegen verlies, misbruik, ongeautoriseerde openbaarmaking, wijziging of vernietiging van gegevens, hoewel we alle redelijke stappen ondernemen om dit te voorkomen.

Toegang en correcties
Zodra we uw schriftelijk verzoek hebben ontvangen, zullen we uw identiteit vragen om er zeker van te zijn dat we uw persoonsgegevens niet aan anderen bekendmaken. Vervolgens zullen wij u een overzicht bieden van alle persoonsgegevens die we over u bewaren. We zullen ook persoonsgegevens die onjuist zijn, corrigeren, wijzigen of verwijderen.

Uw aanvraag wordt binnen 30 dagen afgehandeld.

Als u een overzicht van uw persoonsgegevens wenst te verkrijgen of uw gegevens wilt corrigeren, evenals u vragen hebt over deze privacyverklaring of als u zich zorgen maakt over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, kunt u een e-mail naar onze functionaris voor gegevensbescherming sturen, via info@ivvn.nl of schrijf naar DCOi inzake Privacy”, Amersfoortseweg 10, 3705 GJ, Zeist.

Houd er rekening mee dat de wettelijke voorschriften voor gegevensbescherming en de manier waarop externe partijen omgaan met gegevens, (bijvoorbeeld Google), voortdurend kunnen wijzigen. Het is daarom raadzaam om op de hoogte te blijven van wijzigingen in de wettelijke voorschriften en het beleid van deze bedrijven.

Waar wij uw persoonlijke gegevens opslaan
We slaan uw persoonlijke gegevens op binnen de Europese Economische Ruimte. Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. het IVVN maakt gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert.

Hoe lang we uw persoonlijke gegevens opslaan
Het IVVN behoudt uw persoonsgegevens na het afronden van de opleiding en houdt bij wanneer u uw applicatiedagen dient te volgen. Hierover zullen wij u op gepaste momenten contacten. Op eerste verzoek haalt het IVVN uw gegevens uit het systeem indien u dit meldt via het hierboven genoemde mailadres en/of Postbusnummer.

Financiële gegevens, meer specifiek informatie over de transacties die u uitvoert, worden opgeslagen volgens de fiscale termijn van zeven (7) jaar en vervolgens vernietigd.

Gegevensverzameling door het gebruik van Google Analytics
Onze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice. Zowel Google als Google Analytics gebruiken zogenaamde “cookies”. Google Analytics verzamelt informatie over uw besturingssysteem, browser, IP-adres, de vorige bezochte website, (verwijzende URL), en de datum en tijd waarop u onze website hebt bezocht. Google gebruikt deze informatie om uw gebruik van onze website te analyseren, om rapporten over de website-activiteit voor website-exploitanten samen te stellen en om andere diensten te verlenen die verband houden met het gebruik van de website en internetgebruik. Google geeft deze informatie door aan derden waar dit wettelijk is voorgeschreven of waar derden deze gegevens namens Google verwerken. Dit gebruik is anoniem of maakt gebruik van pseudoniemen. Meer informatie over dit gebruik van Google vindt u hier: www.google.com/intl/de/privacypolicy.html

Verzameling en opslag van gebruiksgegevens
Wij verzamelen en bewaren gegevens, zoals de datum en het tijdstip van de websitetoegang, alleen om onze diensten te optimaliseren.

Nieuwsbrief en direct marketing

Nieuwsbrieven

Binnen Maildit bieden wij ontvangers nieuwsbrieven aan. Binnen deze dienst kunnen wij een lijst met ontvangers opstellen en daar vervolgens nieuwsbrieven aan versturen. Naast e-mailadressen kunnen er ook nog aanvullende persoonsgegevens in worden opgeslagen.

Als u op enig moment uit onze mailinglijst wilt worden verwijderd en u geen verdere informatie van ons wilt ontvangen, kunt u ons dit laten weten door op de ´afmeld´-link onderaan elke e-mailcommunicatie die u van ons ontvangt te klikken.

Zodra deze informatie is ontvangen, zullen we u onmiddellijk uit onze direct-marketing databank verwijderen.
Wij maken u erop attent dat het in sommige gevallen noodzakelijk is om met onze klanten te communiceren via e-mail, ongeacht of de klant zich heeft afgemeld voor de nieuwsbrief. Deze communicatie is uitsluitend dienstgerelateerd en beperkt zich tot het verlenen van essentiële informatie betreffende onze opleidingen of applicatiedagen. Deze berichten worden verzonden via info@dcoi.nl  Vanwege de aard van de informatie en het belang daarvan, is het niet mogelijk om u voor deze e-mails af te melden.

Klachten
Voor eventuele klachten over de verwerking van persoonsgegevens door het IVVN kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Bescherming Persoonsgegevens, via: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe we jouw data beveiligen
Door middel wachtwoorden en een SSL certifcaat. Daarnaast wordt de site gemonitord op afwijkend gebruik.

Zeist, 9 juli 201