Over ons

Onafhankelijke adviseur: Matthieu StamHet IVVN is een initiatief van Matthieu Stam, een autoriteit op het gebied van rijvaardigheid- en verkeersveiligheid. Matthieu Stam is jarenlang zelf een toonaangevende instructeur in Nederland geweest met een schat aan ervaring. Verder is hij werkzaam geweest bij de anti- slipscholen van de Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC), mede grondlegger van het ANWB Test- en Trainingscentrum en is daar tien jaar Manager Operation geweest. Aansluitend is hij directeur van de Verkeersveiligheid Groep Nederland en het Safety Experience Center in Rosmalen geweest. Ook is hij bekend van TV programma’s zoals ‘Gevaar op de weg’ en ‘Blik op de weg’, waar hij als verkeersveiligheidsdeskundige aan deelnam. Kortgeleden heeft hij als jurylid deelgenomen aan het BNN-programma ‘De allerslechtste chauffeur van Nederland’. Door zijn werkzaamheden heeft hij een landelijk netwerk opgebouwd met daarin praktisch alle rijvaardigheidsopleiders in Nederland.

Waarom Instituut Verkeersveiligheid & Voertuigbeheersing Nederland (IVVN)?

Het IVVN verzorgt een ruim aanbod aan trainingen voor particulieren en bedrijven. Voor een optimaal resultaat van onze trainingen maken wij uitsluitend gebruik van gecertificeerde en gediplomeerde instructeurs met ruime praktijkervaring. De instructeurs zijn ervaren professionals die hun vak zeer goed verstaan. Bovendien begrijpen zij de problemen die u dagelijks op de weg tegenkomt. Samen met u zoeken zij naar de beste manier om de verkeersveiligheid te vergroten, zonder daarbij belerend over te komen.

Werkgever en de ARBO-wetgeving

Volgens de ARBO-wetgeving zijn werkgevers verantwoordelijk voor de veiligheid van werknemers. Wij kunnen u helpen aan die wetgeving te voldoen. Door werknemers trainingen te laten volgen bent u niet alleen een sociale werkgever, u bespaart ook enorm veel kosten doordat u kunt voorkomen dat u aansprakelijk wordt gesteld voor bijvoorbeeld letselschade.
Het IVVN verzorgt bijvoorbeeld een rijtest die in het eigen bedrijf kan plaatsvinden. Dat is al een prima start. Vraag een van onze adviseurs naar alle mogelijkheden en bepaal samen met hem wat de beste training is voor uw personeel.

  • Arbo-wet: Artikel 3 – Arbobeleid
  • Arbo-wet: Artikel 8 – Voorlichting en onderricht
  • Arbo-wet: Artikel 10 – Voorkomen van gevaren
  • Arbo-wet: Artikel 11.d – Verplichting voor werknemer

Trainingen en cursussen door heel Nederland

Door ons grote netwerk en de vele samenwerkingspartners kunnen wij overal in Nederland voor elk budget een training of cursus organiseren. Er is dus altijd een locatie bij u in de buurt. Bovendien doen wij dit tegen de scherpste prijs/ kwaliteitsverhouding.

Bij het IVVN kunt u terecht voor een veelvoud aan trainingen en cursussen. Zowel in theorie, door middel van lezingen, als in de praktijk met verschillende voertuigen.

Zoekt u een training op maat? Laat uw gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.