Internationaal

Naast het behalen van het CCV-D1 certificaat bieden wij u ook de mogelijkheid uw vaardigheden verder uit te bouwen met de aanvullende opleiding Internationaal Directiechauffeur. Deze vakopleiding is vooral geschikt voor diegene die een internationale carrière ambiëren. De opleiding Internationaal Directiechauffeur staat los van het CCV-D1 certificaat. Tijdens de opleidingsweek voor het CCV-D1 certificaat doet u al steden aan als Düsseldorf en Oberhausen. Tijdens de trainingsdag voor de aanvullende opleiding Internationale Directiechauffeur breiden wij dit verder uit met steden, zoals Antwerpen en Brussel.

Na deze opleiding ontvangt u, bij goed gevolg, het certificaat Internationaal Directiechauffeur. Dit kan een waardevolle aanvulling zijn op het CCV- D1 certificaat en is eventueel in een later stadium te volgen.

Om als Internationaal Directiechauffeur aan de slag te kunnenIMG_2698
is het wel belangrijk dat u enige talenkennis bezit. De Engelse en Duitse taal hebben daarbij de voorkeur. U hoeft geen perfect Engels of Duits te spreken, maar wel de belangrijkste begrippen te kennen, die worden gebruikt tijdens uw werkzaamheden als directiechauffeur. Mocht u  deze talenkennis bezitten is dit een uitstekende basis om de opleiding Internationaal Directiechauffeur te gaan volgen.

 

Waarom de Internationale opleiding niet gelijktijdig met de CCV-D1 opleiding?

Wij krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is de opleiding Internationale Directiechauffeur gelijktijdig te doen met de opleiding CCV-D1. Het antwoord is heel eenvoudig, nee! De ervaring heeft dat geleerd. Om met goed gevolg het CCV-D1 certificaat te behalen zijn de vier opleidingsdagen die daarvoor nodig zijn al intensief en zwaar genoeg. Om die reden hebben wij de opleidingen gescheiden, zodat u zich in eerste instantie kunt richten op het CCV-D1 examen. Daarnaast is het ook mogelijk de opleiding Internationaal Directiechauffeur op een later tijdstip te volgen, ondanks de extra trainingsdag, tegen een scherp tarief.