Applicatie dagen en D3 -D4

Applicatie dagen

Om het CCV certificaat te behouden dient u 3 applicatietrainingen in de vijf jaar te volgen. U kunt er voor kiezen aanvullende rijtrainingen te volgen in Nederland, maar u kunt zich ook verder ontwikkelen door het volgen van een rijtraining in het buitenland. In sommige gevallen is het mogelijk daarna examen te doen voor het examen Internationaal Directiechauffeur en het certificaat te behalen. Daarnaast bieden wij meerdere masterclasses die u kunt volgen.

Trainingsmogelijkheden

Herhalingsdag Nederland
1 daagse trainingsdag België
1 daagse trainingsdag Duitsland
2 daagse trainingsdag Frankrijk
2 daagse trainingsdag België
2 daagse trainingsdag Duitsland
2 daagse trainingsdag Duitsland                (inclusief circuit rijden op de Nűrburgring)

De twee daagse opleidingen zijn inclusief hotel, lunch en diner. Prijs op aanvraag.

Opleidingen D3 en D4

Bent u in het bezit van uw CCV-D2 certificaat dan kunt u zich verder ontwikkelen als directiechauffeur, door een aanvullende opleiding te doen en een D3 of D4 training te volgen. In de opleiding leert u alles over beveiligingsrijtechnieken, rijden onder stressverhogende omstandigheden en het rijden met hogere snelheden, alsmede een perfecte voertuigbeheersing. Hierdoor bent u als directiechauffeur voorbereid op crisissituaties, als het gaat om beveiliging en veiligheid. U leert uit bedreigende situaties te komen door vergroting van uw rijtechnische vaardigheden. Dit vraagt vaak een grote mentale en fysieke inspanning, waarvoor u moet worden getraind. Daarnaast leert u om te gaan om in een korte tijdsperiode cruciale beslissingen te nemen, die voor de veiligheid van uw VIP van belang zijn.

Om de continuïteit voor organisaties, op het gebied van beveiliging en veiligheid, te waarborgen dienen Leden van de Raad van Bestuur, B en W met de gepaste zorg te zijn omringd. Dit stelt hoge eisen aan de directiechauffeur. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan de informatiebrochure aan.