Het Nieuwe Rijden

Natuurlijk moet elk bedrijf op de kosten letten en probeert geld te besparen. Onder andere daarvoor is de training ‘Het Nieuwe Rijden’ ontwikkeld. Maar liefst 8% brandstofbesparing is mogelijk!

Op basis van alleen al deze training kan het bedrijf gemiddeld 8% per jaar aan brandstofkosten besparen, buiten de overige onderhoudskosten. Naast het financiële aspect worden chauffeurs getraind in gevaarherkenning, ze gaan bewuster rijden en zij krijgen een veel beter verkeersinzicht. Tevens wordt aandacht besteed aan voertuigkennis en nieuwe technieken. Allemaal voordelen voor uw bedrijf!

Bewust verkeersgedrag

De training ‘Het Nieuwe Rijden’ is een effectieve methode waarmee werkgevers grip kunnen houden op schade- en brandstofkosten. Deelnemers aan deze cursus worden zich beter bewust van de consequenties van het eigen verkeersgedrag en zij leren praktische vaardigheden aan waardoor het brandstofverbruik zal verminderen. Ook wordt de uitstoot van CO2 gereduceerd en de verkeersveiligheid neemt toe.

 

Neem contact met ons op.

We horen graag van u!
Vul dit formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Of bel ons voor meer informatie: 088-1666 888.